Bounty kenyér

Hozzávalók:


25 dkg liszt (átszitálva!)
10 dkg cukor
12 dkg margarin (jelen esetben Liga margarin...)
2 tojás
6 db Bounty csoki
1,2 dl tej
3 evőkanál narancslé
1 evőkanál vaníliás cukor
1/4 zacskó sütőpor

Tetejére:
5 dkg étcsokoládé
1 evőkanál vaj
5 dkg kókuszreszelék

Elkészítés:


A margarint kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, jöhetnek hozzá a tojások egyenként kikeverve, az átszitált liszt a sütőporral, és a sóval, bele a vajas krémbe. Jöhet a narancslé és a tej. Jól kikeverjük a tésztát. Én szilikon gyümölcskenyér formába öntöttem, amit előtte kiolajoztam. Amikor a tészta a gyümölcskenyér formában volt, belenyomtam 6 db Bounty csokit, úgy, hogy nem érjen le a forma aljára, de a tészta is bőven elfedje a tetejét. Aki nem akar a tésztába nyúlni, öntse ki a tészta felét, majd jöhetnek bele a csokik, majd a tészta másik felével befedjük őket. 180 fokon, gázsütő 4-es fokozat kb 50 percig sütjük. Tűpróba!

Ha megsült, hagyjuk kicsit kihűlni, utána vonjuk be a csokival és szórjuk meg a kókusszal!

A még meleg sütőben is meg tudjuk olvasztani a csokoládét és a vajat, így biztos, nem égetjük le, és kavargatni sem kell! Amíg a sütő meleg, egy arra alkalmas edénybe, tehát valamiben, ami hőálló, esetleg egy soufflé forma, egy bögre, vagy bármi, ami bírja a sütő melegét, tördeljük bele a csokoládét, és tegyük mellé a vajat, majd így be a sütőbe és zárjuk rá az ajtót. Két perc alatt összeolvad a csokoládénk és a vaj, és ha már a piskóta is meghűlt megkenhetjük vele a tetejét, majd megszórhatjuk kókuszreszelékkel.