Csirkekuglóf

Hozzávalók:


1 kg csirkemell
10-15 dkg csirkemellsonka
20-25 dkg sajt (fele füstölt, fele trappist
1 csokor snidling
20 dkg bacon
8 db tojás
1 db pritamin paprika.

Elkészítés:


A kuglóf formát zsírozzuk, zsemlemorzsával megszórjuk és kibéleljük baconnal. A csirkemelleket kockára vagy csíkokra vágjuk, borsozzuk és flekken fűszerrel befűszerezzük. Befűszerezett húsokat rakjunk le egy sorba körben a formába, tegyünk bele reszelt sajtot, üssünk bele 4 tojást, úgy mintha tükörtojást sütnénk. sonkát és snidlinget ( ha nincs megteszi bele a sima hagyma is ),ismét hús, sonka, sajt , Az utolsó sor sajt kell, h legyen, de bármivel variálhatóak az összetevők. A maradék 4 tojást verjük fel villával, öntsük nyakon vele a kuglófot, takarjuk be a kilógó szalonnákkal és 250 fokon 1 - 1 1/2 óra alatt süssük meg. Ha nincs valamelyik hozzávaló helyettesíthető vagy lehagyható. A sajt és a tojás a lényeg, az fogja össze nagyon laktató és finom