50 dkg csirkemáj
6 evőkanál mustár
6 evőkanál étolaj ( vagy olivaolaj )
1 teáskanálnyi bazsalikom
1 teáskanálnyi majoranna
őrölt bors
Az előkészített májat helyezzük tűzálló tálba. A mustárt keverjük jól össze az olajjal, és adjuk hozzá a fűszereket. A fűszeres – olajos mustárt kenjük rá a májra, tegyünk rá alufóliát és tegyük a sütőbe. Közepes hőfokon kb. 15 – 20 perc után vegyük le az alufóliát, egy kicsit keverjük át a májat, és még süssük pár percig míg egy kicsit meg nem pirul. Vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert könnyen kiszáradhat.
Megjegyzés : sózni nem kell, vagy maximum csak tálaláskor. Én egyáltalán nem tettem rá sót, de nem is hiányzott róla. Rizi – bizivel tálaltam.