Gyors ubi - koviubi helyett

Hozzávalók:


1 kg uborka
6 gerezd fokhagyma
2 teáskanál só
1 köteg friss kapor

Elkészítés:


Mosd meg az uborkát. A végeit vágd le és egy villával szúrj bele néhány mély lyukat. Az uborkákat tedd egy vastag zacskóba és szórd mellé a felaprított fokhagymagerezdeket.
A kaprot vágd apróra és keverd össze a sóval, öntsd az uborkára. A zacskót kösd be és rázd össze az uborkát, a kezeiddel dolgozd el, hogy mindenhol érje a kapor és a só.Nyisd ki a zacskót, önts bele 300 ml hideg vizet, majd kösd vissza.
Tedd hűtőbe 3 órára és készen is vagy vele.

Trükkök, tippek, praktikák:


https://bidista.com/ha-nincs-idod-kovaszos-uborkat-kesziteni-ezt-probald-ki-3-ora-alatt-inycsiklando-kulonlegesseg-lesz-az-uborkabol/