8 tojás
1 piros színű paprika
2-3 retek
3-4 szál újhagyma
1 kisebb csokor petrezselyemzöld
snidling
só
frissen őrölt bors
néhány evőkanál majonéz
a tálaláshoz: petrezselyemzöld szárak
Keményre főzzük a tojásokat 10-12 perc alatt. Ezután hideg vizet engedünk rájuk, majd megtisztítjuk.
Apró kockára vágjuk a paprikát, a retket, a hagymát, felaprítjuk a snidlinget és a petrezselyemzöldet; ez utóbbiból félreteszünk 2 evőkanálnyit.
Levágjuk a tojások felső részét, óvatosan kiszedjük a sárgájukat, majd ezeket is felkockázzuk, elmorzsoljuk, és elvegyítjük a zöldségekkel. Az egészet sózzuk, borsozzuk, és kevés majonézzel krémesre keverjük.
A tojáskosárkák peremét bevizezzük, és belenyomjuk a félretett petrezselyemzöldbe. Az üregeket megtöltjük a tojáskrémmel, és egy-egy hajlított petrezselyemszárból fület készítünk rájuk.
Tálalásig fóliával lefedve hűtőben tartjuk.