40 dkg cukor
4 dl tej (1 csésze)
6 dl finomliszt (1,5 csésze)
15 dkg vaj
40 dkg kókuszreszelék
1,5 evőkanál kakaó
A tejet felforraljuk a cukorral. A tűzről levéve állandó keverés mellett hozzáadjuk a lisztet és besűrítjük,de vigyázva mert lekaphat az alja. Ha ez kész,egy nagyobb edénybe tesszük és hozzáadjuk a vajat,a kókuszreszelék 2/3 -át. Jól összekeverjük-vigyázva,mert forró.
Kihűtjük és megfelezzük a kapott anyagot. Az egyik marad fehér a másikhoz adjuk a kakaót. A maradék kókuszreszeléket deszkára szórjuk,mintha liszteznék és a tésztát rátéve-kinek hogy tetszik kakaós vagy fehér lent ,vagy fenn, kinyújtom-1/2 cm-esre,először az egyiket,utána a másikat,majd egymásra fektetve föltekerem,mint a beiglit. Hűtőbe rakom pár órára fóliába csomagolva,mert úgy lehet szépen ,vékonyra szelni!