24 dkg liszt, 10 dkg mák, fél csomag sütőpor, csipet só, 11 dkg cukor, 1 narancs reszelt héja és leve, 2,3 dl görög joghurt, 3 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, 1 dl olaj.
A mázhoz: 25dkg krémsajt (Philadelphia), 8 dkg puha vaj, 1 csomag vaníliás cukor, 11 dkg porcukor, 3 narancs reszelt héja és leve, kevés fahéj
Minden hozzávalóját fakanál segítségével összekeverjük. Hosszúkás formát kivajazunk és a masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben 170 fokon 1 órán keresztül sütjük. Ha elkészült, rácson teljesen kihűtjük.
A mázhoz összekeverjük a krémsajtot, puha vajat cukrot, vaníliás cukrot és a fahéjat. A narancsok levét és lereszelt héját szintén hozzáöntjük. A süteményt bevonjuk vele.
Díszíthető egész mákkal vagy aszalt gyümölcsökkel.