az öntethez:
2-3 gerezd fokhagyma apróra vágva
2 teáskanál dijoni mustár
2-3 teáskanál méz
2-3 löttyintésnyi tabasco
1 maréknyi friss bazsalikom
1 evőkanál friss vagy 1 teáskanál szárított oregánó vagy majoránna
2 evőkanál borecet
1,5 dl olívaolaj
só
frissen őrölt bors
a salátához:
rukkola
alma
koktélparadicsom
lila hagyma
kék- vagy kecskesajt
dió
Az öntethez befőttesüvegbe mérjük az összes hozzávalót, majd lefedve az egészet jól összerázzuk. A rukkolához adjuk a felvágott almát, lila hagymát és koktélparadicsomot, az öntettel ízlés szerint meglocsoljuk. A salátát tányérra halmozzuk, a feldarabolt sajttal és dióval megszórva tálaljuk.
Kifőztük 2017. 02.
ISTENI!! Camambert sajttal próbáltam.