40 dkg liszt
egy csapott evőkanál só
egy teáskanáls bors
egy evőkanál füszerpaprika
4 dl sör
40 dkg liszthez adtam egy csapott evőkanál sót, egy teáskanál borsot, egy evőkanál fűszerpaprikát. 4 db tojást kettéválasztottam, a sárgáját a fűszerezett liszthez adtam, 4 dl sörrel jól összedolgoztam. A tojás fehérjéket kemény habbá vertem és óvatosan belekevertem a tésztába. Sűrű de a kanálról még lecsurgó tésztát kell kapjunk. Ha sűrűnek találjuk még sörrel lehet hígítani.
Az így kapott masszába beletettem a kis halakat, néhányszor átforgattam.
Az egészséges táplálkozás egyik pillére a hal. Minden hónapban legalább egyszer (van hogy gyakrabban is) oda csempészem az asztalunkra más-más formában. Most az apró halakat szemeltem ki és sörtésztába bundát adtam rá.