Citromos joghurtfagyi

Hozzávalók:


250 ml habtejszín
10 dkg cukor
3,8 dl natúr joghurt
0,5 ek. rum
1 citrom leve
A tejszínt felmelegítjük, feloldjuk benne a cukrot. Kicsit hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a joghurtot, az alkoholt és a citromlevet. Műanyag dobozba öntjük, majd mélyhűtőbe tesszük. Félóránként alaposan átkeverjük. Valamivel fogyasztás előtt vegyük ki, könnyebb lesz adagolni.

Elkészítés:


250 ml habtejszín
10 dkg cukor
3,8 dl natúr joghurt
0,5 ek. rum
1 citrom leve
A tejszínt felmelegítjük, feloldjuk benne a cukrot. Kicsit hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a joghurtot, az alkoholt és a citromlevet. Műanyag dobozba öntjük, majd mélyhűtőbe tesszük. Félóránként alaposan átkeverjük. Valamivel fogyasztás előtt vegyük ki, könnyebb lesz adagolni.