Csirkemáj száras kaprival

Hozzávalók:


2 ek olívaolaj, 1 vöröshagyma, 50 dkg csirkemáj, 10 dkg kockázott bacon,
1 dl fehérbor, 5 dkg nagy szemű, száras kapri,10 dkg koktélparadicsom,
gránátalmászósz, balzsamecet, 1 csokor bazsalikom, só, bors

bagett a tálaláshoz

Elkészítés:


A felaprított vöröshagymát olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a
felkockázott bacont. Amikor kissé megpirult, beletesszük feldarabolt
csirkemájat.
Finoman mozgatva megsütjük, majd rászórjuk a száras kapribogyót, meglocsoljuk egy kevés fehérborral valamint gránátalmás balzsamecettel, és kis lángon forraljuk, míg a bor alkoholtartalma el nem párolog, valamint a máj majdnem készre párolódik.
Végül beleszórjuk a felaprított bazsalikomot és a felezett koktélparadicsomot. Sózzuk, borsozzuk és még 2-3 percig főzzük.

Bagettel vagy ciabattával tálaljuk.