Eper fagyi, rózavízzel, kókusszal

Hozzávalók:


Hozzávalók: 30 dkg fagyasztott eper
20 dkg kókuszkrém (Cocomas)
2 ek méz
2 ek rózsavíz
A tetejére: kókuszpehely
vadrózsa szirmok

Elkészítés:


Elkészítés: Az előző nap lefagyasztott kókuszkrémet kiveszem a fagyasztóból és hagyom kissé kiolvadni. Késes aprítóba rakom a fagyos epret, kókuszkrémet, mézet, rózsavizet. Addig kavarom (több rendben meg kell állni és belekavargatni), amíg kb. fagyi állaga lesz.
Ha túllövök a célon, kissé olvadt lesz. Ez sem katasztrófa: dobozba kanalazom és újrafagyasztom. Félóránként belekavarok, hogy a jegesedést minél jobban elkerüljem (teljesen nem lehet).
Tálalásnál megszórom a kókuszpehellyel és a rózsaszirmokkal, de ez opcionális.