Gyors csalamádé

Hozzávalók:


1 db kaliforniai paprika, 1 db paradicsom,1 db kisebb uborka,
1 kisebb fej káposzta, 1 fehér spárga,1 szál újhagyma,1 db sárgarépa,
2 db karfiolrózsa, só, tárkonyecet, cukor

Elkészítés:


A sárgarépát vékonyra felkarikázzuk,a spárgát meghámozzuk és vékonyra felszeleteljük. Az uborkát szintén meghámozzuk, félbevágjuk, magját kikaparjuk és felkarikázzuk. A paprikát, a leveleire szedett káposztát, a karfiolt és a paradicsomot vékony csíkokra vágjuk.
A felkarikázott újhagymát és a csípős paprikát is felkarikázzuk.
Egy keverőtálban az összes zöldséget jól megsózzuk és meglocsoljuk az
ecetes-cukros-sós dresszinggel. Összeforgatjuk és a hűtőben pihentetjük
tálalásig.