Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsomok

Hozzávalók:


450 g túró
1 db kis pohár joghurt
1 csokor medvehagyma
só, bors
15 db nagyobb koktélparadicsom
Díszítésnek: újhagyma (sötétzöld része)- szár

Elkészítés:


A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük. A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét. Oda töltjük vissza a medvehagymás-túrókrémet. Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a ”tulipán” virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág ”szára” legyen.