Hozzávalók
41 dkg lazac
dijoni mustár
nádcukor
olaj
1 fej kelkáposzta
pezsgő
só
bors
Elkészítés
A lazacot sózzuk, borsozzuk. A csípős dijoni mustárt kikeverjük a nádcukorral és alaposan bekenjük vele a lazacszeleteket.
Egy teflon tepsiben 220 fokos sütőben 15 percig grillezzük.
Közben a felhevített serpenyőbe olívaolajat öntünk és ezen karamellizáljuk meg a feldarabolt kelkáposzta leveleket. Megszórjuk frissen őrölt borssal. Mikor már kezd pirulni, felöntjük a pezsgővel.
Tálaláskor a lefolyt mustáros mázzal bekenegetjük a lazacot.
Hozzávalók
41 dkg lazac
dijoni mustár
nádcukor
olaj
1 fej kelkáposzta
pezsgő
só
bors
Elkészítés
A lazacot sózzuk, borsozzuk. A csípős dijoni mustárt kikeverjük a nádcukorral és alaposan bekenjük vele a lazacszeleteket.
Egy teflon tepsiben 220 fokos sütőben 15 percig grillezzük.
Közben a felhevített serpenyőbe olívaolajat öntünk és ezen karamellizáljuk meg a feldarabolt kelkáposzta leveleket. Megszórjuk frissen őrölt borssal. Mikor már kezd pirulni, felöntjük a pezsgővel.
Tálaláskor a lefolyt mustáros mázzal bekenegetjük a lazacot.