Terik daging (indonéz marharagu)

Hozzávalók:


- 60 dkg marhacomb
- 4 maréknyi cukorborsó
- 4 lime levél
- 1 csipet őrölt galangal
- 2 babérlevél
- 2 dl kókusztej
Pác
- só
- 1 dl tökmagolaj
- 1 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál őrölt szegfűbors
- 1 teáskanál őrölt babér
- 2 evőkanál mustár
- 1 evőkanál méz

Elkészítés:


A páb hozzávalóit összekeverjük. A marhahúst 4-5 cm-es kockákra vágjuk, összekeverjük a páclével, berakjuk a serpenyőbe, és összeforraljuk a hozzáadott kókusztejjel. Ezután belerakjuk a
többi összetevőt, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul. A cukorborsót a legvégén adjuk hozzá, amikor a hús már szinte kész.