Tészta
45 dkg liszt
24 dkg cukor
12 dkg vaj
3,7 dl tej
2 tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
csipet só
Töltelék
25 dkg vaj
18 dkg barna cukor
2 evőkanál liszt
2 evőkanál fahéj
Tetejére
25 dkg porcukor
5 evőkanál tej
1 csomag vaníliás cukor
A tésztához egy nagy tálban keverd habosra a tojást a cukorral, a vaníliás cukorral, majd öntsd hozzá a tejet, forgasd hozzá a sütőporral és a sóval vegyített lisztet, végül pedig az olvasztott vajat. Egyengesd a masszát egy közepes méretű, zsiradékkal kikent, liszttel megszórt tepsibe.
A töltelék hozzávalóit gépi habverővel jól dolgozd össze. Tedd a tészta tetejére, és egy villa vagy kés segítségével kicsit keverd is bele. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd meg körülbelül 30-40 perc alatt. Ha a tésztába egy hegyes kést szúrsz, és nem tapad hozzá massza, kiveheted. A máz hozzávalóit is keverd össze, ne lepődj meg, kicsit kemény lesz az állaga. Öntsd a még meleg fahéjas sütire. Ha megszilárdul, szeleteld fel.