Belga csokitorta

Hozzávalók:


3 db tojás
fél bögre liszt
fél bögre cukor
1 csomag sütőpor
2 pohár joghurt
3 ek kakaópor
2 ek méz
15 dkg margarin
2 tábla étcsoki

Elkészítés:


Válasszuk szét a tojásokat, és a fehérjéből verjünk kemény habot. A joghurtot, cukrot, lisztet, és sütőport keverjük össze, majd adjuk hozzá a tojássárgáját,a kakaót és a mézet. A margarint olvasszuk fel a csokival, ezt adjuk a masszához, és végül a tojáshabot is forgassuk hozzá. A masszát öntsük egy kivajazott és kilisztezett tepsibe, majd úgy süssük meg, mint egy egyszerű piskótatésztát. A kisült tészta közepe legyen krémes állagú. Még melegen szeleteljük fel, és porcukorral meghintve tálaljuk.