12 db csirkeszárny
10 dkg liszt
2 db tojás
10 dkg zsemlemorzsa
só
1 dl majonéz
10 dkg lágy kecskesajt
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
2 db jalapeno paprika
olaj a sütéshez
szeletelt sonka
A csirkeszárnyak felső részét egy óvatos mozdulattal törjük meg, úgy hogy a tőnél lévő két csont kiugorjon. A vékonyabbik csontot felfelé toljuk és kihúzzuk. A szárny felső részét levágjuk, így a kifordított csontos rész lesz a "nyalóka".
a nyalókákat a szokásos módon (liszt-tojás-zsemlemorzsa) bepanírozzuk
Közben a jalapeno paprikát félbevágjuk, kimagozzuk, megtöltjük a lágy sajttal és körbetekerjük a szelet sonkával. Ezt is bepanírozzuk. Bő, forró olajban a csirkenyalókákkal együtt kisütjük.