30 dkg kristálycukor
25 dkg olvasztott vaj
23 dkg liszt
8 tojás
5 dl langyos tej
2 evőkanál víz
1 csomag vaníliás cukor
1 kávéskanál vanília aroma
Válaszd szét a tojásokat, majd elektromos habverővel a fehérjét verd kemény habbá a cukor felével, és egy kicsit tedd félre. A sárgáját dolgozd össze a maradék cukorral. Addig keverd, amíg habos nem lesz. Add hozzá az olvasztott vajat, a vaníliás cukrot, az aromát, fokozatosan mehet bele az átszitált liszt, majd a tej és a víz. A massza folyós állagú lesz, de ettől ne ijedj meg! Öntsd a kemény habhoz a folyós krémet, és kézi habverővel vagy fakanállal óvatosan forgasd össze. Még mindig ne ess pánikba! Akkor jó, ha a massza a palacsintatésztára emlékeztet.
Egy nagyobb tepsit kenj ki vajjal, szórd meg liszttel, az oldaláról se feledkezz meg. Egyengesd bele a tésztát. Rakd előmelegített sütőbe, és 160 fokon körülbelül 50 perc alatt süsd aranybarnára. A csodakrémest a tepsiben hagyd teljesen kihűlni, majd tedd a hűtőbe egy éjszakára. Így a süti jól összeáll, megszilárdul, és könnyen szeletelhető lesz. Tálalás előtt szórd meg porcukorral!