Csokis keksz - a legcsokisabb

Hozzávalók:


150 g barna cukor
2 tojás
100 g olvasztott vaj
100 g olvasztott csoki
1 tk. vanília kivonat
125 g liszt
1 tk. sütőpor
fél tk. só
100 g étcsokichips
100 g fehércsoki-chips

Elkészítés:


180 fokra melegítsd elő a sütőt. A tojásokat verd fel a barna cukorral. Keverd hozzá az olvasztott vajat és csokit, valamint a vaníliát. Forgasd hozzá a lisztet, a sütőport és a sót. Végül keverd bele a csokichipseket is.
Hagyd hűtőben állni 30 percet. Formázz a tésztából golflabdányi gömböket, majd lapítsd ki őket egy sütőpapírral borított tepsin. 12 percig süsd a sütiket, így a tetejük ropogós lesz, a belsejükben viszont folyik majd a csoki.