Édes, töltött bundás kenyér

Hozzávalók:


8 szelet fehér kenyér
2 tojás
2 ek. tej
2 kk. vaníliakivonat
1/4 kk. fahéj

A töltelékhez:
110 g krémsajt
1/4 csésze méz
1/4 kk. fahéj

Elkészítés:


A krém hozzávalóit keverd össze alaposan és simára, majd hagyd állni 30 percig a hűtőben.
A kenyérszeleteket lapítsd el, az egyikre pakolj egy púpos evőkanálnyit a krémből, majd illessz rá egy másikat.
Egy befőttesüveg tetejét nyomd rá a kenyérre, és vágd körbe, hogy megszabadulj a héjától, és kis tallért kapj. Ezután a tallér széleit nyomkodd össze, hogy ne folyjon ki a krém. Egy villával tovább csinosíthatsz rajta.
A tojásokhoz add hozzá a tejet, a mézet, a vaníliát és a fahéjat, majd verd fel. Ebben mártsd meg a kenyértallérokat, majd 200 fokos sütőben 15-20 percig süsd őket.
Tálaláskor szórd meg porcukorral, locsolj rá juharszirupot vagy mézet.