Ká­posz­ta­ro­po­gós­

Hozzávalók:


1 fej kisméretű friss káposzta (1 kg)
3 tojás
Morzsa

bors (ízlés szerint)
olaj a sütéshez

Elkészítés:


1. Vágd a káposztát vékony cikkekre. Fontos, hogy a torzsája megmaradjon, mert az fogja össze a leveleket!
2. Ezután 5 percre tedd a káposztát lobogó, forró vízbe. 3. Verd fel a tojásokat, és ízesítsd kedvedre. 4. Csöpögtesd le a káposztát és panírozd: forgasd a darabokat tojásba, majd a morzsába.
5. Süsd a szeletek mindkét oldalát aranybarnára forró olajban. Joghurtos, enyhén fűszeres öntettel tálald!
Fantasztikus üde, ropogós finomság a végeredmény! Friss, nyári ízzel, isteni finom!