450 g kicsontozott sertéskaraj
A fűszeres páchoz
2 ek barna cukor
2 tk chilipor
1 tk fokhagymapor
1 tk só
1 tk friss kakukkfű
1/2 tk bors
1 ek olívaolaj
A mázhoz
1 és 1/2 csésze almabor
1/4 csésze juharszirup
1 ek dijoni mustár
2 tk narancshéj
1/2 tk zúzott pirospaprika-pehely
1/2 tk só
A máz hozzávalóit tegyük bele egy serpenyőbe, keverjük el és forraljuk össze, majd vegyük le a tűzről. A pác hozzávalóit keverjük össze, majd forgassuk bele a hússzeleteket. Dörzsöljük alaposan bele a fűszereket, hogy jól átvegye az ízeket. A hússzeleteket tegyük a grillrácsra és egy ecsettel kenjük be a mázzal. 4 perc után fordítsuk meg és a másik oldalát is kenjük be. A húsokat folyamatosan forgassuk és kenegessük, míg jól át nem sül. Tálalás előtt szórjuk meg friss kakukkfűvel.