• 1 narancs
• 1 citrom
• 1 evőkanál apróra vágott
cukrozott narancshéj
• 5 szem aszalt szilva
• 5 szem datolya
• 5 szem füge
• 1 evőkanál mazsola
• 1 l vörösbor
• 2db 250g-os Cukormanufaktúra Süvegcukor
• 3-4 dl rum min. 60%
• 1 l sötétre főzött tea
A narancsot, citromot mossuk meg és karikázzuk fel. Az asztal gyümölcsökkel együtt tegyük egy nagy tálba és öntsük rá a vörösbort. A tál tetejére helyezzünk egy fémrácsot és erre állítsuk rá a rummal átitatott Cukormanufaktúra Süvegcukrot. Óvatosan gyújtsuk meg a süvegcukrot. A cukor így beleolvad a vörösboros gyömölcsös keverékbe. Amikor a Cukormanufaktúra Süvegcukor leégett, a maradékot is keverjük bele a vörösboros italba. Keverjük bele a lefőzött teat. Tálaláskor figyeljünk arra, hogy az utal mellé a gyümölcsökből is szedjünk a poharakba.