Majonézes krumpli „TF” módra

Hozzávalók:


10 db kisebb méretű héjában főtt krumpli
1 pohár tejföl
1 fej vöröshagyma
majonéz
mustár
ecet
cukor

Elkészítés:


o A megfőtt krumplit szeletelés után megsózzuk és hagyjuk kihűlni.
o A vöröshagymát vékonyon fel kell szeletelni.
o Az 1 pohár tejfölt ki kell önteni egy magasabb tálba, hozzá kell adni a majonézt, a
mustárt, az ecetet és a cukrot. Ezt az egészet jól össze kell keverni. (Az állaga akkor jó, ha
a színe szép fehér, de enyhén halovány sárgás lesz.)
o Ebbe a masszába kell betölteni a felszeletelt hagymát és jól össze kell keverni.
o Végül bele kell tölteni a felszeletelt krumplit és óvatosan, de alaposan össze kell mindent
keverni.
o 2-3 órára hűtőbe tenni és forró fasírozottal fogyasztani.