Mediterrán rántotta

Hozzávalók:


2 tojás
1 csipet só
fél ek. olívaolaj
fél csésze bébispenót
egy csipet piros paprika
1/4 csésze szárított paradicsom, felkockázva
1/4 csésze piros kaliforniai paprika, felkockázva
1 ek. reszelt parmezán és még egy kicsi a tálaláshoz
frissen őrölt bors
petrezselyem

Elkészítés:


Egy tálban verd fel a tojást a sóval, tedd félre.
Hevítsd fel az olajat egy serpenyőben, majd 1 perc elteltével add hozzá a piros paprikát és a spenótot. Közepes lángon addig főzd, amíg a spenót meg nem fonnyad.
Add hozzá a paradicsomot és a kaliforniai paprikát, várj fél percet ,majd öntsd rá a tojást és süsd fél-1 percig.
Vedd le a tűzről, keverd bele még melegen a parmezánt és a petrezselymet, szórd meg borssal, és már találhatod is.