1 l tej
1o kanál cukor
3 csomag vaníliás pudingpor
3o deka tejes Milka csoki
1o deka fehér Milka csoki
5oo ml tejszín
plazma keksz v háztartási keksz a forma aljára.
A 3 pudingot megfőzzük a tasakon lévő utasítás szerint, majd elfelezzük. Egyik feléhez hozzáadjuk a tejes csokit, amit előtte gőz fölött megolvasztottunk, a másik felét pedig az olvasztott fehér csokival kikeverjük. A cukrozott tejszínt fölverjük, és ketté osztjuk, majd az egyik felét ismét két felé osztjuk.. Az 1/4 tejszínt belekeverjük a tejes csokis krémhez, a másik 1/4 részt a fehér csokis krémhez.
Tejben beáztatjuk a kekszet és a kapcsos forma v. tortagyűrű alját kibéleljük vele. Erre rásimítjuk a fehér csokis krémet, erre a tejes csokis krémet, és lezárjuk a még várakozó 1/2 adag tejszínnel. Díszítésül reszelt csokit vagy darált kekszet szórunk a tetejére, és néhány órára hűtőbe tesszük.