Moghlai szósz - keménytojással

Hozzávalók:


személyenként 2 db kemény tojás
1 kis fej vöröshagyma nagyon apróra vágva
1/2 tk cayenne bors
1 tk őrölt kömény
1/2 tk garam masala
1 tk őrölt koriander
1 tk citromlé
1/2 tk só
2,5 cm gyömbér reszelve
1 kis doboz paradicsompüré
1,5 dl csirke alaplé
3 dl tejszín
friss koriander vagy petrezselyem
őrölt bors
3 ek olívaolaj

Elkészítés:


Egy tálkában összekeverjük a fűszereket a citromlével és egy evőkanál vízzel. A hagymát az olajon átsütjük, hozzáadjuk a gyömbért, kevergetjük néhány másodpercig, majd beletesszük az edénybe a paradicsompürét, a fűszerpasztát, a csirke alaplevet, végül a tejszínt. 2-3 percig forraljuk, majd a félbe vágott tojásokat beleültettem a szószba. Átmelegítjük, majd tálaljuk.