20 dkg cukor
15 dkg vaj
9 evőkanál liszt
8 tojás
4 csomag vaníliás cukor
2 házi-krémes por
1 l tej
csipet só
porcukor
A házi-krémes port keverd csomómentesre a tejjel. A tojásokat válaszd ketté, a sárgáját a cukor felével és a vaníliás cukorral verd habosra. Add hozzá a lágy vajat, kanalanként a lisztet, végül a pudingos tejet. A tojások fehérjét a cukor másik felével és a csipet sóval verd kemény habbá. Kisebb adagokban, óvatosan forgasd a krémes masszába. Vigyázz, ne törd össze!
Öntsd a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és rakd hideg sütőbe. Nagyon fontos, hogy ne melegítsd elő. Kezdd el sütni 200 fokon, majd 30 perc múlva mérsékeld 150 fokra, és süsd még 30-40 percig. Ha kész, vedd ki a sütőből. Hagyd teljesen kihűlni, és tedd a hűtőbe. Tálaláskor hintsd meg a tetejét porcukorral.