50 dkg tehéntúró
15 dkg vaj
15 dkg liszt finomliszt
15 dkg cukor
4 tojás
2 dl tejföl
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
1 citrom
csipet só
A túrót villával kicsit nyomkodd meg, majd rakd hozzá a tojást, a sütőporos lisztet, a sót, a cukrot, a puha vajat és a tejfölt. Ízesítsd vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával. Keverd alaposan össze, majd a csomómentes masszát egyengesd egy sütőpapírral bélelt tepsibe.Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd a tésztát körülbelül 30 percig. Ekkor végezz tűpróbát, azaz szúrj a tésztába egy tűt vagy valamilyen hegyes konyhai eszközt. Ha nem tapad hozzá massza, kiveheted a sütőből, ellenkező esetben süsd tovább. Hagyd még öt percig a tepsiben pihenni, majd óvatosan fordítsd ki. Várd meg, amíg teljesen kihűl, csak utána szeleteld fel.