• 250 g csirkemell
• ízlés szerint só, bors, fokhagyma, erős paprika vagy zöld fűszerek
• A csirkemellet összekockázzuk, egy magasabb falú tálba rakjuk és hozzáadjuk a kívánt fűszereket. Sót és borsot mindenképpen érdemes beletenni, de ízlés szerint paprikával, zöld fűszerekkel vagy erős paprikával bolondítható.
• Az egészet botmixerrel pürésítjük és ha szép egyenletes, alufóliára rakjuk, összetekerjük, a végeit jó szorosan összetekerjük, hogy egy szép szoros és feszes rúd legyen belőle.
• Előmelegített sütőben 160°C-on kb. 30 percig sütjük, majd kivesszük, hagyjuk kihűlni, leszedjük az alufóliát és hidegen vékony szeletekre szeljük. A legegyszerűbb hűtő hidegen szelni. Mondanom sem kell, hogy a bolti elbújhat mellette és sokkal olcsóbb, mint egy jó minőségű csirkemell sonka.
6-8 évig csíraképes a görögdinnye, a sárgadinnye, az uborka, a spárgatök és a sütőtök vetőmagja. - 4-5 évig megőrzi a csíraképességét a káposztafélék, a fejes saláta, a spenót,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézNudeln nach Packungsanweisung kochen, abgießen und in dem Fall auch gut abschrecken. Paprika waschen, putzen und in kleine Würfel schneiden, Frühlingszwiebel waschen, putzen und...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsit terítsd be a sütőpapírral, majd rakd rá a kenyeret, A tojást felvered, hozzáadod a tejfölt, majd jól keverd el, aztán tegyél bele mindent, amit előkészítettél. Ezt kanalaz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felsorolt hozzávalókat együtt felteszem főni, mikor már szépen felpuhult a paprika hozzá öntöm a 1 dl balzsam ecetet, az evőkanál barna cukrot. Alaposan összefőzöm majd botmixerr...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes