50 dkg gesztenyét, 25 dkg darált keksz, 5dkg ráma( én egy picivel többet tettem bele), rumaroma, kevés tej, jól összedolgozzuk, kinyújtjuk, 5 dl tejben 1cs. vaníliás pudingport megfőzünk, és hűlni hagyjuk, 25 dkg rámát, 20 dkg porcukorral kikavarunk és a kihűlt pudingot is hozzá adjuk, a gesztenyére a krém fele, erre rumaromás tejben forgatott babapiskóta, krém másik fele, tetejére tejszínhab( nekem hullala), erre csoki reszelék, vagy torta dara.
A cukrot, az olajjal, a tojásokkal és a vízzel kikeverjük, majd belekeverjük a sütőporos lisztet. Ha homogén a tésztánk (nincs benne csomó), akkor egy merőkanálnyi (kb 140 g) tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sűrített tejet a mentával, az ételszínezékkel (annyival, hogy a mentazöldtől egy kicsivel erősebb színt kapjak, mert a porcukor még világosítani fog rajta picit) összekeverem, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet összetörjük és a lap többi hozzávalójával együtt egy tálba tesszük, majd robotgéppel összedolgozzuk. Mikor elkészült lekapcsolható oldalú sütőformába helyezzük. A túrót é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk, kikent tepsiben, közép meleg sütőben félig megsütjük. Rátesszük a túrótölteléket és a tojáshabot és készre sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű