50 dkg liszt, 20dkg zsír, 1 tojás, csipet só, 3 dkg élesztő, 2 dl tej, pici cukor,
lekvár, mák, dió,
Ezt megfőzni és 1 dcl tejben 5 csapott kávés kanál zselatint beletenni és ha megdagad a töltelékbe belekeverni. ha kihűlt beleteszünk 2 tejszínt.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz alapanyagokat (zabpehely, rizsliszt, tönkölybúzaliszt, szódabikarbóna, só) jól összekeverjük. Egy másik tálba (én a mérőedénybe szoktam) kimérjük, és összekeverjük a nedv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTepsi mérete: 20x36cm Vízgőz felett felolvasztjuk a darabokra tört csokoládét a margarinnal, ha már összeolvadtak, félretesszük hűlni. Közben elkészítjük a mascarponés krémet...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűMelegítsünk fel 150 milliliter tejet (ne legyen forró), keverjük bele a cukrot, morzsoljuk bele az élesztőt, és várjuk meg, amíg felfut. A lisztet öntsük egy tálba, az ujjunkka...
Elkészítési idő: 35+30 perc Nehézség: Könnyű