1 csirkemell,
7-8 evőkanál liszt
1 evőkanál olaj
3 evőkanál étkezésikeményítő
1 tojás
1,5 kávéskanál sütőpor
só,
víz
Máz:
3-4 evőkanál ketsup,
3 evőkanál méz
1 evőkanál ecet
pirított szezámmag
A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, majd a masszába forgatjuk, ami egy sűrű palacsinta tésztaszerű legyen, még forrón beleforgatjuk a mázba
1. A hagymát csíkokra szeleteljük és kevés olajon megpirítjuk, majd egy tálban félre rakjuk. 2. A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk mustárral. 3....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A hagymát felaprítjuk és üvegesre pároljuk, hozzátesszük a felaprított gombát. 2. A dinsztelés után hozzátesszük a lereszelt sajtot, a tojást és a felaprított petrezselymet....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA combokat megmossuk, és a kedvenc fűszerkeverékünkkel beszórjuk, sózzuk. Betesszük a hűtőbe 1 órára. A zöldségeket megpucoljuk, feldaraboljuk, egy tálba tesszük, befűszerezzük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, leitatjuk. 2 ek olívaolajon, nagy lángon 4-4 percig sütjük, hogy legyen egy kis kérge. Ha a hús nagyon vastag lenne, picit klopfoljuk ki előtte, külön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű