menu

Családireceptkönyv.hu

Polpettei csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A csirke mellből nyitott nagy szeleteket vágunk, ha szükséges kicsit megklopfoljuk, só, bors,sonka, sajt, fogvájóval összefogjuk,bepanírozzuk és kisütjük. Tálalásnál srégant felszeleteljük és sajtot reszelünk rá!

Polpettei csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Rozmaringos kacsasült
Rozmaringos kacsasült

A kacsacombokat megmossuk,majd lecsepegtetjük a vizet és sóval és frissen őrölt borssal befűszerezzük. A rozmaring levélből apróra vágunk egy kávéskanálnyit, és egy tányérban az...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Erika
Tejszínes csirkemell sok sajttal
Tejszínes csirkemell sok sajttal

A csirkemell szeleteket megszórom Vegetával és vékonyan bekenem Piros Arannyal Tepsibe rakom egymás mellé és leöntöm tejszínnel Letakarva egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap 180...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Fűszeres, ropogós csirkeszárny
Fűszeres, ropogós csirkeszárny

Melegítsük elő a sütőt 220 fokon. Egy kis tálban keverjük össze a sütőport a sóval, borssal és a fokhagymaporral. A csirkeszárnyakról itassuk fel a nedvességet papírtörlő seg...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Fehérboros-rozmaringos csirkecomb
Fehérboros-rozmaringos csirkecomb

A csirkecombokat félbevágjuk, és besózzuk. A rozmaringot leszárazzuk, kissé összeaprítjuk. Magas falú serpenyőben olajat forrósítunk, és beletesszük a combokat. Hirtelen megpirítju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk