A csirke mellből nyitott nagy szeleteket vágunk, ha szükséges kicsit megklopfoljuk, só, bors,sonka, sajt, fogvájóval összefogjuk,bepanírozzuk és kisütjük. Tálalásnál srégant felszeleteljük és sajtot reszelünk rá!
A kacsacombokat megmossuk,majd lecsepegtetjük a vizet és sóval és frissen őrölt borssal befűszerezzük. A rozmaring levélből apróra vágunk egy kávéskanálnyit, és egy tányérban az...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA csirkemell szeleteket megszórom Vegetával és vékonyan bekenem Piros Arannyal Tepsibe rakom egymás mellé és leöntöm tejszínnel Letakarva egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap 180...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 220 fokon. Egy kis tálban keverjük össze a sütőport a sóval, borssal és a fokhagymaporral. A csirkeszárnyakról itassuk fel a nedvességet papírtörlő seg...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat félbevágjuk, és besózzuk. A rozmaringot leszárazzuk, kissé összeaprítjuk. Magas falú serpenyőben olajat forrósítunk, és beletesszük a combokat. Hirtelen megpirítju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű