30 dkg liszt, 25 dkg ráma, 1 tejföl, só, reszeltsajt, 1 éjszaka pihentetni, másnap elnyújtani, lekenni felvert tojással, reszelünk rá sajtot, felvágjuk és sütjük.
A tésztából 7 centiméter átmérőjű szaggatóval páros darabszámú köröket vágunk ki . A felét sütőpapíros lemezre rakosgatjuk . Lekenjük felvert tojással . A tésztakorongok közepére...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A kiolvasztott leveles tésztát kiterítjük, és kis téglalapokra vágjuk. 2. A krémsajthoz hozzáadjuk a reszelt gouda sajtot, enyhén sózzuk-borsozzuk, és alaposan összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejben a vajat és a sót melegítjük, míg a vaj el nem olvad. Ezután folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a lisztet. Addig keverjük, míg a massza el nem válik az edény falátó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: a sütőt előmelegítjük 180 fokra. A vajat, sajtot és lisztet aprítógépbe tesszük, és összedolgozzuk. Ebből darabos massza lesz, nem kell megijedni. Ezután hozzátesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű