1kg sárgabarack,
60 dkg cukor,
vaníliacukor,
Oetker3:1 zselésítő
Megpucoljuk a barackot és leturmixoljuk, kilogrammonként 60 dkg cukor, de kostóljuk, vaníliáscikor, ezt jól elkavarjuk és másnapig lefedve hagyjuk. Másnap belekeverjük a zselésítőt, és apránként megfőzzük a lekvárt, akkor jó, ha a fakanálról nehezen cseppen, üvegekbe tesszük, lekupakoljuk, 5 percre fejtetőre állítjuk, majd szárazdunsztba tesszük.
Elkészítés 1 Előkészítés: A paprikákat félbe vágjuk, a magjukat kivesszük, az erejüket kivágjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük, vékonyra szeleteljük, és 600-600 g-ot lemérünk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűteszteszt
Elkészítési idő: óra Nehézség: KözepesTegyünk egy lábasba három liter vizet. Gyújtsunk alá. Dobáljuk bele a fűszereket. A citromot alaposan mossuk meg, dörzsöljük meg jól a héját, majd egy zöldséghámozóval csak a sárga...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes