1 csomag tészta
50 dkg csirkemell
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
1 tojás
15 dkg mozzarella
5 dkg füstölt sajt
20 dkg szalonna
1 teáskanálnyi rozmaring
petrezselyemzöld
só, bors
olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. Közben a húst felvagdossuk, sózzuk és borsozzuk, hozzáadjuk a rozmaringot majd kevés olajon megpirítjuk. A tésztát leszűrjük és kiolajozott hőálló edénybe tesszük, hozzákeverjük a húst is. A tejfölt, a zúzott fokhagymát és az apróra vagdosott mozzarellát összedolgozzuk. A tejfölös keverék felét ráöntjük a húsos tésztára és jól összeforgatjuk vele. A maradék tejfölhöz keverjük a tojást, majd az étel tetején elsimítjuk. 180 fokon sütjük 10- 12 percen át. Közben a szalonnát apróra vagdossuk és a füstölt sajtot is lereszeljük. Az étel tetejére szórjuk, majd erre kerül az apróra vagdosott petrezselyemzöld is és újabb 10 percen át sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni és szeletelhetjük
A vékonyra kivert hússzeleteket a finomra tört fokhagymával ízesített tejben, a hűtőszekrényben egy napig pácoljuk. Másnap a páclevet leitatjuk róla, a húst kissé megsózzuk és pap...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűElőször is a hozzávalókat a hagymát, az erős paprikát a kaliforniai paprikát összevágtam. A csirkecombokat jól megmostam, majd bedörzsöltem a fűszersóval és a kizsírozott tepsib...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsa combokhoz a húsok mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk, majd egy sütőtálba rakjuk őket. A fokhagymákat megroppantjuk, a vöröshagymát cikkekre vágjuk, és pár szem kimagozott...
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: KözepesA csirkemellet hosszanti irányban 1 cm-es csíkokra vágjuk. A csíkokat lapjára fektetjük, a vastagabb végétől 0,5 cm-re kettévágjuk, és széthajtjuk. Így egy kb. 20 cm-es csíkot kapu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű