menu

Családireceptkönyv.hu

Meggyleves


Írta:

Elk. idő: Fél óra
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 üveg meggy

4 ek cukor
1 kk őrölt fahéj
5 db szegfűszeg
1 cs vaníliás pudingpor

Elkészítés:


Feltesszük főni kétszer annyi vízben, mint a meggy.
Sózzuk, cukrozzuk és beleszórjuk a szegfűszeget, a fahéjat.
A pudingport csomómentesre keverjük a tejszínnel, és a leves levével kicsit bekeverjük, hogy ne legyen hideg, mikor a levesbe öntjük

Meggyleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Hideg málnaleves
Hideg málnaleves

A málnát turmixgépben vagy botmixerrel pépesítjük, majd átszűrjük. Ízlés szerint porcukorral és őrölt fahéjjal ízesítjük, összekeverjük a tejszínnel és annyi vízzel, hogy krémes le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tejszínes eperkrémleves
Tejszínes eperkrémleves

Az epret megtisztítjuk, jól megmossuk, majd az összes hozzávalóval együtt habosra turmixoljuk. Lehűtve, eperdarabokkal és tejszínhabbal díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Receptek videón
Receptek videón

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
ŐSZIBARACK KRÉMLEVES
ŐSZIBARACK KRÉMLEVES

A barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy faz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk