500 g csirkemellfilé
1 kispohár natúr joghurt
3 db joghurtos Medvesajt
30 g zabpehely (kb. 3 ek.)
125 g Mozarella sajt
házi ételízesítő
250 g brokkoli
4-5 marék franciasaláta zöldségkeverék
A zöldségeket gőz felett kicsit megpároljuk.
A csirkemelleket, jó vékony szeletekre elvágjuk.
A jénai aljára szórjuk a zabpelyhet, ráfektetjük a hússzeletek kb. felét.
Házi ételízesítővel megszórjuk, rákanalazzuk a zöldségeket.
A Medvesajtokat rászeljük, majd a maradék hússal beborítjuk.
Megint házi ételízesítővel szórjuk, majd a joghurttal megkenjük és a mozarellát rászeljük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, pirosra sütjük.
A húst vékony szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. Kevés olajban mind a két oldalát 2-3 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felaprított gombát és a zúzott fokhagymát. Öntü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a hosszúkás csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig pároljuk. Közben a zöldségeket meghámoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 L-es tojást felverünk, 3 evőkanál Paleolét lisztvarázs, két csipet szódabikarbóna, só, 1 csipet bors, 1 evőkanál reszelt 1 éven túl érlelt sajt. Összekeverjük galuskaszerűre, ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűEgy lábosban egy nagyobb fej vöröshagymát apróra kockázunk, olívaolajon megpirítunk, és rátesszük a negyedekbe vágott gombát. A gombát sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a vörösbort, a ka...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű