Hozzávalók:
1 kisebb csirkemell
1 kisebb fej zeller
2 sárgarépa
3 nagyobb burgonya
1 kígyóuborka
1 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olívaolaj
A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk és kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott csirkét is és 3-4 percen át pirítjuk. Ezt követően szűrőkanállal átrakjuk egy sütésálló edénybe. A tejfölt összekeverjük a tejszínnel és belekeverjük a tárkonyt, sózzuk és borsozzuk, leöntjük vele a zöldségeket és a husit. 180 fokon 20-22 percen át sütjük, néha megforgatjuk.
A hagymákat meghámozzuk, megmossuk. A darált húst egy tálba tesszük. A vöröshagymát finomra vágjuk, és a pulykahúshoz adjuk. A fokhagymát is rátörjük. A többi hozzávalóval együt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA paprikát és a paradicsomot felszeleteljük. A füstölt szalonnát felkockázzuk, a zsírját kisütjük (teszünk hozzá olajat, ha szükséges), megdinszteljük rajta a cikkekre sze...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: KönnyűA csirkemell szeleteket sózzuk-borsozzuk, és pirospaprikás lisztbe forgatjuk. Kevés olajat felhevítünk egy serpenyőben, és a húsokat elősütjük, majd félretesszük. A tejet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk. 2. Egy tepsi alját kikenjük kókuszzsírral. 3. Pár evőkanál lisztet ugyanannyi zsemlemorzsával összekeverünk. 4. Ebbe kezdjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz