4 szelet kész rántott hús
A tetejét megkenjük fokagymás tejföllel és megszórjuk sajttal
Nem szükséges sütőbe ráolvasztani a sajtot
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben a szűzpecsenyét lehártyázzuk, megmossuk és szárazra töröljük, majd sóval, borssal bedörzsöljük. A baconszeleteket egymást kissé fedve kiter...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA körmöt és a csülköt lehetőleg még a hentesnél daraboltassuk fel. Alaposan mossuk meg, az esetlegesen rajta maradt sertéket, szőröket égessük le. Ehhez egy gázrózsa vagy ennek hi...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű1. A húst befűszerezzük, tepsibe helyezzük. 2. Kevés vizet és zsírt teszünk alá, majd fedő alatt pirosra sütjük. 3. Tálaláskor a hússzeletekre ragut halmozunk, köretként fű...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csülköket sós-borsos-babérleveles-fokhagymás-vöröshagymás vízben (annyi vízben, hogy éppen ellepje) 2-2 és fél órán át lassú tűzön előfőzzük. A csülköket még melegen kicsontozzu...
Elkészítési idő: 210 min Nehézség: Közepes