menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott hús fokhagymás tejföllel és sajjtal


Írta:

Elk. idő: 10
Adag: 2-3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet kész rántott hús

Elkészítés:


A tetejét megkenjük fokagymás tejföllel és megszórjuk sajttal

Trükkök, tippek, praktikák:


Nem szükséges sütőbe ráolvasztani a sajtot

Rántott hús fokhagymás tejföllel és sajjtal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
BACONBE GÖNGYÖLT SERTÉSSZŰZ
BACONBE GÖNGYÖLT SERTÉSSZŰZ

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben a szűzpecsenyét lehártyázzuk, megmossuk és szárazra töröljük, majd sóval, borssal bedörzsöljük. A baconszeleteket egymást kissé fedve kiter...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Körömpörkölt
Körömpörkölt

A körmöt és a csülköt lehetőleg még a hentesnél daraboltassuk fel. Alaposan mossuk meg, az esetlegesen rajta maradt sertéket, szőröket égessük le. Ehhez egy gázrózsa vagy ennek hi...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Tarja - Sült tarja
Tarja - Sült tarja

1. A húst befűszerezzük, tepsibe helyezzük. 2. Kevés vizet és zsírt teszünk alá, majd fedő alatt pirosra sütjük. 3. Tálaláskor a hússzeletekre ragut halmozunk, köretként fű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Csülök pékné módra
Csülök pékné módra

A csülköket sós-borsos-babérleveles-fokhagymás-vöröshagymás vízben (annyi vízben, hogy éppen ellepje) 2-2 és fél órán át lassú tűzön előfőzzük. A csülköket még melegen kicsontozzu...

Elkészítési idő: 210 min
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk