6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
A csirkemell filét vékony szelekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy tűzálló tálat 8-10 szelet bacon szalonnával kibélelünk, úgy hogy az edény peremén túllógjon. A húst lisztben, fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apró kockákra vágott csirkemellet olíva- és szezámolaj keverékén megpirítjuk, szójaszósszal meglocsoljuk, megszórjuk a gyömbérrel és a chilipehellyel. Mikor a hús már majdnem ké...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA csirkemellet megmosom, apró kockákra vágom, picit megsózom, megborsozom, összekeverem és állni hagyom egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt + a tojásokat a 3 evőkanál liszttel, + 10...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük. A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rá rakjuk a kissé ki veregetett, sóval borssal meg szórt és lisztbe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű