Ha finom és gyors ételt szeretnél készíteni, ami mindenkinek ízlik, akkor próbáld ki ezt a fenséges finomságot!
Hozzávalók:
4 főtt burgonya
200 g gomba
2 hagyma
2 evőkanál tejföl
100 g sajt
A burgonyát héjában főzd meg, majd hámozd meg és hosszában vágd ketté. Egy kiskanállal kapard ki a közepét, hogy legyen hely a tölteléknek. A felaprított hagymát a gombával együtt kevés olajon pirítsd meg. Keverd hozzá a tejfölt, sózd meg és tetszés szerint fűszerezd. A burgonyákat töltsd meg és szórd meg a reszelt sajttal. Egy hőálló tálat, vagy tepsit kenj ki vajjal, vagy béleld ki sütőpapírral és tedd bele a burgonyákat. 170 fokos sütőben süsd 15 percig, hogy a teteje szépen megpiruljon.
A szalonnát kockára vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Az újhagymát meghámozzuk,karikára vágjuk. Felforrósítjuk az olajat,megpirítjuk benne a szalonnát,gombát.5perci...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRózsáira szedjük a karfiolt, a nagyobbakat kettévágjuk, leöblítjük, és sós vízben nagyjából félig készre főzzük. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük az apróra vágott hag...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA sertéshúst ledaráljuk, rányomjuk a fokhagymát. A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk, majd a húshoz adjuk. A rizst félig megfőzzük, és azt is a húshoz adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször készítsük el a rizst! az egy fej hagymát összevágjuk és üvegesre pirítjuk A káposztát tegyük a hagymára, szórjuk meg a pirospaprikával, az egész köménnyel! Keverjük el,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű