menu

Családireceptkönyv.hu

Paprika lekvár


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 dkg fokhagyma
2 kg piros paprika
3 dkg só
3 dkg cukor
1 dcl ecet
1 dcl olaj
1 dcl paradcsomlá
kiskanál szalicil

Elkészítés:


Ezt mind 20 percig füzzök majd száraz dunsztba tesszük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Ecetes chili
Ecetes chili

A paprikákat mossuk meg alaposan, majd vágjuk karikákra. Mi benne hagytuk a csumát a magokkal, hiszen erős paprikáról van szó, és annak az ereje pont a magokban van. Persze, akit z...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ECETES CSILIPAPRIKA
ECETES CSILIPAPRIKA

paprikákat mossuk meg alaposan, majd vágjuk karikákra. Mi benne hagytuk a csumát a magokkal, hiszen erős paprikáról van szó, és annak az ereje pont a magokban van. Persze, akit zav...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Savanyú ubi
Savanyú ubi

A hozzávalókat (a fűszereken kívül) egy lábasba öntjük, és felforraljuk őket. Alaposan megmossuk az uborkákat és a befőttesüvegeket. Az üvegek aljára tesszük a fűszereket, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
SAVANYÚSÁG TÉLIRE:
SAVANYÚSÁG TÉLIRE:

Összekeverni, 24 órát állni hagyjuk, majd üvegekbe töltjük és lezárjuk. Nagyon finom, ropogós, hófehér csalamádé lesz egész télen.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk