paprika sajt
A paprika nyers, csípős alma paprikák a kisebbekből és amikből kiszedtem a csumáját és a magokat, Megtöltöm krémes fetasajttal, Teszek bele pár szem fekete vagy színes borsót, 1 nagy gerezd fokhagymát, csipetnyi szemes köményt, és felöntöm félig olíva olajjal, akkor ráöntök 2 evőkanál 10% ecetet, és feltöltöm egészen olívaolajjal. 1-2 hónapig érlelni kell sötét hűvös helyen. Én a hűtőbe teszem.
Jövőre is így készítem, nagyon fincsi, ropogós
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű5 literes üveghez. Hideg lé készités.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA gombát megtisztítjuk, vastagabb szeletekre vágjuk, sós vízben 15 percig főzzük és lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítva felkarikázzuk, besózzuk, 2 óráig állni hagyjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felapritott hozzávalókat összekeverjük, rétegezve megszórjuk a füszerekkel. 24 órán át többször átforgatjuk, üvegekbe töltjük. Nem romlik meg.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű