menu

Családireceptkönyv.hu

Fetasajtos paprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


paprika sajt

Elkészítés:


A paprika nyers, csípős alma paprikák a kisebbekből és amikből kiszedtem a csumáját és a magokat, Megtöltöm krémes fetasajttal, Teszek bele pár szem fekete vagy színes borsót, 1 nagy gerezd fokhagymát, csipetnyi szemes köményt, és felöntöm félig olíva olajjal, akkor ráöntök 2 evőkanál 10% ecetet, és feltöltöm egészen olívaolajjal. 1-2 hónapig érlelni kell sötét hűvös helyen. Én a hűtőbe teszem.

Fetasajtos paprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Sós uborka
Sós uborka

Jövőre is így készítem, nagyon fincsi, ropogós

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Paprika, uborka
Paprika, uborka

5 literes üveghez. Hideg lé készités.

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Vönöcki gombasaláta
Vönöcki gombasaláta

A gombát megtisztítjuk, vastagabb szeletekre vágjuk, sós vízben 15 percig főzzük és lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítva felkarikázzuk, besózzuk, 2 óráig állni hagyjuk, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csalamádé télire
Csalamádé télire

A felapritott hozzávalókat összekeverjük, rétegezve megszórjuk a füszerekkel. 24 órán át többször átforgatjuk, üvegekbe töltjük. Nem romlik meg.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk