menu

Családireceptkönyv.hu

Beigli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tészta:
20 dkg mandulaliszt (én gesztenye lisztet használtam)
30 g eritrit
1 db tojás a tésztába
1 db tojás a kenéshez
90 g kókuszzsír
1 csipet szódabikarbóna

Töltelék:
15 dkg darált dió
7 dkg mazsola
1 db kisebb reszelt alma
1 citrom héja
4 cl rum (akinek belefér)
3 ek eritrit

Elkészítés:


Eredetileg bejgli recept, tehát fel lehet tekerni, én nem próbálkoztam vele. A tölteléket egy lábasban összemelegítjük majd kihűtjük. A tésztát összegyúrtam, egy részét belenyomkodtam egy kerek formába, rátettem a tölteléket, majd a maradék tésztából formáztam a rácsot a tetejére amit megkentem tojással.
170-180 fokon 30 percig sütöttem. Ha feltekered rendes bejglinek, érdemes megszurkálni.

NAAAGYON FINOM!! :O

Trükkök, tippek, praktikák:


Motivátor Galambos Ági

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
ÍNYENC FŰSZERES GOMBÁS SAJTOS CSIRKEMELL ..
ÍNYENC FŰSZERES GOMBÁS SAJTOS CSIRKEMELL ..

a csirkemellet egy centis vastagságúra szeltem majd besóztam amíg állt a gombát megpucoltam 4 db ot félre tettem a többit apró kockára vágtam, a vöröshagymákat megpucoltam és egy d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Gesztenyeleves
Gesztenyeleves

A megolvasztott vajon megpároljuk a felkockázott hagymát. Közben meghámozzuk és feldaraboljuk a krumplit. Ha a hagyma üvegesre párolódott, rádobjuk a hámozott, egyforma méretre vá...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Piskóta készítése egyszerűen
Piskóta készítése egyszerűen

A tojások fehérjét a sóval felverjük, a cukorral kemény habbá verjük. Egyenként adjuk hozzá a sárgáit, majd a vizet adagoljuk a masszához, végül a sütőporral kevert, szitált liszte...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Békebeli zserbó
Békebeli zserbó

A tésztához felfuttatjuk az élesztőt cukros tejben (1/2 dl), majd beletesszük a tészta többi alapanyagát és könnyen nyújtható tésztát készítünk. A diót, a cukrot, vaníliás cukrot,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk