gesztenyeliszt, tojás, méz, kókusztej, vanília, nyílgyökérliszt, zselatin,
3 tojásból gesztenyelisztes piskóta.
Krém:
8 dl kókusztej
1 csomag zselatin
méz
vanília
Eredeti krém:
5 dl kókusztejet felforralunk vaníliával.
3 tojás sárgáját 1 dl kókusztejjel és 1 ek nyílgyökérliszttel elkeverünk, majd hozzákeverjük a forró tejhez. Kevergetve kis lángon sűrítjük.
2 dl kókusztejben feloldunk egy tasak zselatint, hozzáöntjük a többihez.
3 tojás fehérjét citromlével, édesítővel, pici sóval felverjük vízgőz felett, majd hozzákeverjük a "pudinghoz".
A tésztára öntjük, hűlés után hűtőbe tesszük.
tetejére csorgathatunk csokit, ezen datolyaszirup van.
Paleovitaltól kis változtatással.
Paleovital
A masszát összedolgozni, majd diónyi masszából kis golyókat formázunk. Egy formát a markunkba téve és a másik kéz hüvelykujjával a közepét megnyomni. Így alakult ki ez a forma. Ut...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet, a cukrot, a zsírt és a tejet kis lángon összemelegítjük, majd a tűzről lehúzzuk és néhány perc után hozzáadjuk a tojást is, jól elkeverjük. Ezt követően a fűszerkeverékes,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrom. Ha nehezen gyúrható akkor egy pici tejet lehet hozzá önteni ezeket jól össze gyúrjuk,és 3 részre osszuk. Ha kimérve tudsz venni az az igazi a lekvárt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejport a kakaóval összekeverjük. A vízből és cukorból szirupot főzünk (kb. 5 percig kell főjjön). A vajat beletesszük a tejporos kakaóba, a szirupot ráöntjük és összekeverjük. K...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű