2 cups raw riced cauliflower
4 eggs
1 cup almond meal
3 teaspoons turmeric powder
½ teaspoon sea salt or Himalayan pink salt
Preheat oven to 350°F. Line a baking tray with parchment paper.
In a medium bowl, mix all ingredients and combine well with a spoon.
Transfer mixture to the lined baking tray and evenly press it into a rectangle. Make sure the layer is about ½-centimeter thick.
Bake at 350°F for 30 minutes, or until golden.
Once baked, cool completely and gently peel the parchment paper from the flatbread.
Slice flatbread into 8 pieces.
http://www.healthy-holistic-living.com/gluten-free-cauliflower-bread.html
Az élesztőt egy kanál cukorral felfuttatjuk a langyos tejben. Ha felfutott mindent egy tálba öntünk és összegyúrjuk. Hagyjuk egy órát pihenni amíg megkel. Közben a töltelékhez kike...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport, a vajat, a tejföl t és a sót egy tálban összekeverjük, összegyúrjuk, majd kinyújtjuk 1 cm vastagra. A tészta tetejét megkenjük a felvert tojással, majd megs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszedagasztani én géppel de lehet kézzel… akkor jó ha elválik a dagasztó falától és egy gomboccá válik, ha szükséges lehet vizet adni hozzá, ez mindig liszt függő kétszer 40 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű